Post by batjailetzmembgas on Feb 21, 2022 3:36:30 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Mighty Party ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Mighty Party IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ обманює більше очок ▞▞▞
▞▞▞ Mighty Party 2022 version ▞▞▞
Чому мене не відписує тех підтримка.Якщо можна вбрати мене з чита
Игра после обновления вылетает!!!
Вироб країни-терориста
В залі слави невозможна вийграти, протівники дуже сильні, у мого лорда 270 к.с. в у ворожого 450 к.с., де баланс

Подобається гра, не потрібно витрачати гроші, але це прискорить ваш прогрес. Як людина, яка грає в комп’ютерні ігри з початку 80-х (Dragon 32, Atari і Commodore 64), я звик проводити дні, граючи рівнях знову і знову, щоб прогресувати. Просто трохи терпіння, і ви будете прогресувати далі, не виплачуючи грошей, вам просто потрібно витратити час на створення своїх персонажів. Не знаю, чому на знімках екрана зображена гра-вежа, я не прийшов через ще. Нічого схожого на основну гру.
Mighty Party رول پلیئنگ pylq
Привіт, після нового оновлення. Не вдалося отримати Sabotage та попросити створити guilf або приєднатися до нього під час спроби увійти через Facebook. Якого біса, гра працювала нормально до вчорашнього дня
Що сталося з моєю грою? Я втратив ВСЕ з учорашнього дня І свою Гільдію. Починаючи з 1 рівня, гра не підключається до мого облікового запису fb. WTH? Проблема з FB, яку вирішили швидко. Додано 3 зірки.
Те, що рекламується, це точно не те, у що ви граєте. Мені це досить подобається, розуміючи, що це безкоштовні ігри, тому головне змусити мене витрачати гроші. Я думаю, що вони повинні додати більше варіантів для речей, які не коштують $20-$100. Крім того, з точки зору користувальницького інтерфейсу, це БРЕСНО мати 15 речей, які спливають із проханням 50 доларів.
Чудова маленька RPG. Через деякий час він трохи повторюється. Домашні тварини дорогі. Мені не подобається частина плати за вигравання фігур. Але варіанти інвестування нижнього рівня (5 доларів), але щоб отримати хороші речі, це (50 доларів), я не прихильник цієї частини. Але це весела гра як RPG. Я витратив на це приблизно 60 доларів за час, коли граю в оновлення: гра вилітає або відключається, коли я намагаюся перемогти боса. Неважливо, де я. Думаючи про те, щоб кинути. Це мене дуже дратує.
Я грав кілька місяців. Працював досить добре, не плативши багато. (Наприклад 20 доларів через два-три місяці.) Але здається, що коли є оновлення, я не можу грати цілий день, тому що він каже мені оновити, хоча я це зробив, наступного дня працює нормально. А тепер весь день пише помилка мережі. Вирішив перевстановити його, і там теж є помилка.... також здається, що це відбувається постійно після подій, так само, як я можу дістатися до кінця події та отримати хорошу здобич.... .
Не була поганою грою, parsay (так. Я написав це неправильно, я знаю, LOL); але його потрібно видалити, оскільки я не можу грати в гру. Це вимагало оновлення, але оновлення не було доступним, якщо я не перейду в налаштування Google Play, не очистю кеш; і тоді оновлення буде доступним? Вибачте, але ні, дякую. Порада від хлопця, який любить відеоігри... якщо ваша програма потребує оновлення, зробіть це набагато простіше. Я не міг стрибати через обручі, щоб оновити це. Вибачте.
ВЕСЕЛО грати, щоб зібрати багато персонажів!
Чудова гра! Граю навіть на приставки. Дуже класна графіка, приємна для очей. =)
Жахлива гра.😡😤
Екрани не відповідає грі
Це хороша гра. Пристойний вигляд, розумна реклама. Нічого особливого чи захоплюючого. В основному це бої команди проти команди, але з одним лідером. Бій на вежах трапляється рідко. Ви отримуєте це як після кожні 7 боїв або близько того. Якщо ви бачили оголошення про битву на вежі, не встановлюйте. Швидше за все, ви видалите його під час 3-ї вежі.
Mighty Party Рольові rnr
Не те, що він рекламує. Ненавиджу гнітючу рекламу, хоча я визнаю, що вона працює. Дивно краща гра, ніж вона рекламує. Краща графіка. Це шаховий бій у стилі колекціонування карт. Дуже чітко «платіть, щоб грати», але все одно досить легко просуватися навіть на середньому та високому рівнях (я граю приблизно 30 хвилин на день). Ніякої реклами в грі, лише багато варіантів покупки в ігрових предметах за реальні гроші. 🤷🏻♀️
Швидке рішення від команди розробників.
Классссссссссс! Топпппппппппппппппп!
Майже 2 тижні не можу грати, не завантажую. Але до цієї чудової гри я насолоджувався майже кожним моментом гри
Я очистив кеш google play n все... Мені не дозволяє ввійти через Facebook, і весь мій прогрес зник... Подивіться на це якнайшвидше Оновлення: дякую за вирішення проблеми
Гра весела, і я зміг досить добре прогресувати без великих витрат. Однак гра часто оновлюється і не надає вам доступу до гри, але оновлення недоступне в Play Store. Це змушує мене пропускати дні, поки оновлення не стане доступним, і перешкоджає прогресу в обмежених за часом подіях. Оновлення: я дотримувався інструкцій, наведених у коментарі відповіді; однак це не вирішило проблему.
Mighty Party Rollspel hhf
Гра весела, але, як кажуть люди, все має смішну ціну, і потрібно багато часу, щоб перейти на рівень ftp. Деякі матчі в Dungeon також смішні. У мене сила 8700 і 290 здоров'я. Мене часто поєднують з людьми, які мають понад 10 тис. сили і понад 400 здоров’я. Ви просто знищені, і немає шансів на перемогу. Крім того, я досі не розумію, чому на фотографіях для попереднього перегляду зображені ці смішні ігри-вежі. Ці зображення зображують те, що не є частиною гри
Дуже важко платити, щоб виграти. Багато спливаючих вікон для покупки кожного разу, коли ви змінюєте меню
Mighty Party Lomu spēles kmv
Гарна гра.
На вигляд здається веселим, і на деякий час може бути... Однак я бачив буквально всі переваги цієї гри в інших місцях раніше. Це просто ще один клон із залученням грошей. Усі ціни в магазинах у кращому випадку завищені, і після певного пункту ви НЕ досягнете успіху без P2P.
На початку цікавої гри, захоплення. А потім починаєш чомусь гравати. У "Зале слави" пише рекомендуємо силу 3500, а в тебе 5500 і постійно граєш. Це і не тільки в тому розділі. Постійні реклами, щоб щось купити, монети, рубіни, героїв та ін. Не хоче оновлювати героїв, пише, що потрібно 18 лігу, хоча я на 19. З коментарів гравців все очевидно. Гра виконана для збагачення замовника! Проблеми описані майже одні і тіж. Відповідати, писати проблему на пошті, сенсу не бачу. Просто видалю. А жаль.
Советою всім
Це просто жахливо, реклама абсолютно не відповідає дійсності. Коли вже цих ублюдків з їх тупими деньгососущими дрочильнями начну судити за обман користувачів
Класна
Висне після оновлення
Catch Tiles Magic Piano Game Música itod
Все клас, але зразу пише обнови гру, а на наступний день тільки обнова
Відповідає очікуванням
Добре геймплей. Гра постійно вилітає, навіть коли я підключений до Wi-Fi, і якщо ви перебуваєте в середині матчу, коли це відбувається, ви програєте спробу незалежно від того. Добре, якщо ви, напевно, п2п, але нічим не відрізняється від будь-якої іншої сотні подібних ігор.
Розробники прислухалися до відгуків про те, як зіткнутися з платною стіною, і в деяких завданнях матчі є більш реалістичними, але в Dark Tower ви все одно, очевидно, зіткнетеся з набагато більш просунутими гравцями, якщо ви не платите за перемогу. . Імовірність невідповідностей завжди буде, але вони не завжди повинні бути такими односторонніми. Ще кілька налаштувань і ця гра буде дуже веселою.
Я так розгубився. Я бачив мільйон реклами цієї гри. Зайшов у Play Store, щоб перевірити це, і значок «картинки+гра» відповідає оголошенню. Я отримав гру, і це дурна гра в режимі очікування, НЕ те, що було рекламовано. Чому гра маскується як щось інше?? Так дивно.