Post by batjailetzmembgas on Feb 21, 2022 3:17:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Formula Car Racing: Car Games IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ אסימוני פריצה ▞▞▞
▞▞▞ Formula Car Racing: Car Games 2022 version ▞▞▞
המשחק הזה טוב מאוד! כמו מכוניות מירוץ נוסחה אמיתיות. אבל אני מדרג אותו ב-4 כוכבים כי רגישות הבלמים ורגישות הכפתורים היא יותר מדי! אם אני לוחץ ארוכות על הבלם, מכונית הנוסחה תלך לאט כל כך מהר. הלחצנים הם שאם אני לוחץ שמאלה יותר מדי אפילו המהירות המרבית שלי מהירה מדי, הוא נווט כל כך חלקלק. אנא תקן זאת אם המהירות המרבית שלי מהירה, רגישות ההיגוי חייבת להיות איטית. וגם הבלם והאם אתה יכול בבקשה לשפר את ההגה. הגדל אותו כי הוא קטן מדי.
יותר מדי פרסומות אבל משחק נחמד
כל כך משחק מדהים ללא פיגור ללא פרסומות 😉 כל כך נחמד
אחד המשחקים הגרועים ביותר ששיחקתי אי פעם..... אין תחרות בכלל.... לא כל הרמות זהות הם פשוט החליפו את הרצועות.... לא ימליץ לך להוריד.... סיימתי את המשחק ביום אחד
Formula Car Racing: Car Games Strategie jmnh
Flower Zombie War Strateške igre fvx
לא טוב, יותר מדי פרסומות
זה גרוע מכדי לשחק כי יש כל כך הרבה פרסומות. לפני תחילת המשחק 2 עד 3 מודעות ובאמצע המשחק מופעלות מודעות 1 או 2 ואחרי משחק 1. גם פקדים לא נחמדים ולא מעניינים. יש לתקן אותם כדי לשחק את המשחק
משחק נחמד וגם שומר נתונים אבל הבעיה היא שכשכיביתי את האינטרנט אז אני לא יכול להתחרות וכשאני מדליק אותו אז אני רואה פרסומות
משחק חסר תועלת גרפיקה טובה אבל משחק bekar שאי פעם שיחקתי בו
משחק מאוד מאוד מאוד נחמד 😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
המשחק מאוד מאוד מעניין.. אז מפה טובה ודרך אותו משחק tuarnamemt😎😎
קניתי את המכונית העליונה מהמשחק אבל המהירות עדיין זהה לרכב החינמי/מכונית נמוכה!!! והכפתור(touc) לפנייה שמאלה לא תמיד עובד!!! תצוגת הטלפון מושלמת בדקתי ש...
זהו משחק מירוץ מכוניות חדש עם מסלולים מסובכים שונים כדי להשלים את מסע המירוץ שלך
זה משחק טוב מאוד הגרפיקה טובה אבל...... הטעות היחידה שהמשחק הזה לא מקוון זה צריך להיות משחק מקוון אני נותן עכשיו 3 כוכבים אם המשחק הזה מחובר אני אתן לו 5 כוכבים
פגע ברמה מסוימת של משחק... לא ניתן להשלים את הרמה לאחר סיום כמה רמות.. המשחק הוא גרפי נהדר ושליטה
למה המשחק הזה תקוע ברמה של 51
יותר מדי advts.ואין סיכוי שאתה יכול לדלג על advts אלה.
משחק מירוץ מכוניות הנוסחה הזה הוא אחד המשחקים האהובים עלי ביותר. אני מנגן בו לעתים קרובות למטרות בידור. תודה.
מרוצי מכוניות נוסחה הוא אחד המשחקים הטובים ביותר לבידור גרפיקה טובה מאוד וממשק מדהים עם מוזיקת רקע נהדרת
זה משחק קל ומשחק סחף אני כל כך אוהב את המשחק הזה
רק 30 דקות סופר מאוד משעמם
משחק מרוצי מכוניות פורמולה הוא משחק נחמד מאוד ומעניין לשחק במשחק זה קל מאוד כי השליטה קלה ...
אני לא רוצה לתת שום כוכב אני רוצה לתת לו מינוס 10 כוכבים זה תמיד תלוי בתחילת המירוץ ואז הפעלה מחדש של המערכת המלאה אל תבזבז רשת על המשחק המטורף הזה. זה המשחק הכי גרוע בעולם שראיתי אי פעם
זה משחק טוב אבל יש תקלות בבקשה תקן את הבעיה
משחק מירוץ מכוניות פורמולה ראוי ליותר ויותר דירוג כי זה מאוד קל לשחק.
השלמתי עד השלב ה-100 של מצב הקריירה של המשחק הזה, אבל אחרי זה, כשמגיע שלב 101, זה נעצר (כלומר, אפשרות טעינה מתמשכת מוצגת)... אני לא יודע למה? אני רוצה לשחק במצב 101 שלב בקריירה. האם זה אפשרי או לא? תן הצעות/פתרון לזה
Formula Car Racing: Car Games Стратегически mawc
עוד מסלולים ומסלול קשה
המשחק הכי טוב אבל נחמד מאוד לשחק
זה משחק טוב שהוא נראה כמו מרוצי מכוניות פורמולה אמיתיים
המשחק בסדר רק מודעות מודעות מודעות שאינך יכול לשחק או אפילו להשהות בלי מודעות אפילו במהלך המירוץ, הסר את ההתקנה
המשחק הזה מאוד מגניב אבל הבעיה היא שיש כל כך הרבה מודעות ואחרי הסרת המודעות אני אתן לך חמישה כוכבים
הלוואי שהיה סמאג' ואתה היית בוחר כל נהג שאתה רוצה ולבחור כל מכונית שאתה רוצה בור נמלים עבור נזקים. אז בבקשה תעשה את זה
יותר מדי פרסומות
למה זה כל פעם שאני מתחיל מרוץ, זה עובר לתוספת, ואז אני לוחץ שוב על התחל, החזרה לתוספת ואז אני מתחילה חמה. זה לוקח לפחות 3 פעמים, יש תוספות קטנות אבל הן ממש עולות לך על העצבים. עוד אחד. המשחק מדורג 4.1 אבל רוב התגובות שקראתי הן 5 כוכבים, אולי קראתי 2 עד 3 דירוגים גרועים. זה מוצל.
בכל פעם שאני מבצע בחירה צצה מודעה. הסרת ההתקנה של ING נמשכת זמן רב כדי להתחיל את המשחק.
קיבלתי שלוש מודעות אפילו לפני שהתחלתי משחק אחד. הגרפיקה נמוכה מתמיד למשחק נייד. וברגע שאתה מבזבז דקה כדי להיכנס למשחק, יש עוד מודעה. אתה מקבל חלונות קופצים כל 20 שניות. המשחק הזה מבאס.
מעולה אבל תגיד 2020 אבל ראיתי במראה 2019 אז הייתי כל כך משעמם
משחק מדהים. אני משתלט וזוכה בכל הרמות בשלמות
אין תחרות במשחק הזה. ברגע שאתה ראשון, זה הכל. וגם די משעמם גורם ליריבים וכל שאר התחרויות במשחק הזה לא מספיק מציאותיות.
גרפיקה גרועה ופקדים טובים יותר כדי להגביר את הרגישות
המשחק הזה טוב אבל אני אוהב מרובי משתתפים
Formula Car Racing: Car Games Strateji Oyunları weqd
לא רע אבל אם אתה רוצה חווית מירוץ אמיתית אני ממליץ לך פשוט להשיג (f1 מירוץ נייד)
יותר מדי פרסומות.. בכלל לא חוויה טובה. יש משחקים טובים יותר זמינים עבור פורמולה 1
זה משחק טוב אבל הוא לא מתאים לגילי.
זה קל מדי, צריכים להיות יותר קשיים במשחק.
צריך לשנות את פעולות רגע המכונית טוב יותר כדי לקבל יותר אפקט של המשחק